HTML

Utam a leggyönyörűbb szerelemért, Érte

Friss topikok

Címkék

Út az ismeretlenbe...

2012.09.23. 09:09 Hart&Soul

Az ember azt hihetné, - hát igen! - ez egy tipikus "Szerelem első látásra", mely a szokásos módon kiteljesedve révbe ér. Semmi érdekes sincs benne, mert hiszen ez a dolgok rendje. Gondolnánk, hogy az érzés, vagy valamilyen biológiai folyamat mely akkor beindul bennünk, az maga a Szerelem. De nem, ..... még nem!

A történet ezzel a megmagyarázhatatlan vonzalommal, és egy szinte elképzelhetetlen harccal kezdődött a szív és az józan ész közt. Olyan mintha az ember két részre szakadna, két táborra oszlana. Mindkettő úgy véli igaza van, és az általa elképzelt út a helyes. Nevezzük egyiket a 'Józan ész'-nek, míg a másikat a 'Szív'-ünknek s kettejük közt áll a lélek melynek választania kell, merre tovább!

Ha ez egy komolytalan Hollywood-i sztori lenne, nem lepődnénk meg a kezdeteken: ... én már akkor vőlegény voltam, ő pedig kapcsolatban. Valóban így kezdődött minden, de koránt sem komolytalanul. Elhatároztam, hogy megismerem, mert az a bizonyos hang azt súgta: meg kell ismerned!

Elindultunk hát együtt azon az úton....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ereznedkell.blog.hu/api/trackback/id/tr854796950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása